top of page

MEIDÄN PÄIVÄMME

DOKUMENTAARINEN HÄÄKUVAUS

 

Dokumentaarisessa hääkuvauksessa elän vierellänne yhden elämänne ikimuistoisimmista päivistä. Haluan taltioida sekä pienet merkitykselliset hetket ja yksityiskohdat, että myös ne suurimmat ja näyttävimmät tunteet ja tilanteet. Tärkeintä on, että päivä on juuri teidän näköisenne. Voitte valita teille sopivan kokonaisuuden alla olevaista vaihtoehdoista:

Meidän päivämme - 10 h kuvaus.  2190€

Meidän päivämme - 8 h kuvaus   1890€

Meidän päivämme - 6h kuvaus   1590€

 

Hääkuvauspalaveri

Valmistautumisen kuvaus

First look kuvat

Potretit sekä päivällä, että illalla

Vihkimisen ja juhlan kuvaus

300-500 kuvaa nettigalleriana toimitettuna

 

Meidän päivämme - Potretit ja vihkiminen   750€

Hääkuvauspalaveri

Potretit ja vihkimisen kuvaus

Vähintään 100 kuvaa nettigalleriana toimitettuna

Meidän päivämme - Potretit  550€

Hääkuvauspalaveri

Potrettien kuvaus

Vähintään 40 kuvaa nettigalleriana toimitettuna

93.jpg

MEIDÄN PERHEEMME

PERHEKUVAUS 

 

Perhekuvauksessa tärkeintä on ikuistaa kuviksi tietty teille tärkeä elämänvaihe ja tehdä päivästä mieleenpainuva kokemus – jokainen perheenjäsen huomioiden. Kuvaus voidaan toteuttaa juuri teille tärkeässä paikassa ja kuvat saavat olla juuri teidän näköisiänne. Voin myös ehdottaa eri kuvauslokaatioita.

Voimme mennä vaikka rannalle kävelemään, metsään ihmettelemään tai jäätelölle puistoon. Olipa kuvauslokaatio mikä tahansa, kuvaan teidän vuorovaikutusta ja ikuistan yhteisen hetkemme dokumentaariseen tapaan. 

Kuvissa voi näkyä perheenne haluamallanne kokoonpanolla. Jos vanhemmat eivät halua näkyä kuvissa, onnistuu pelkästään lasten kuvaaminen myös. Ja muistuttaisin, että karvaiset nelijalkaiset perheenjäsenet ovat aina tervetulleita kuvaukseen mukaan.

Kuvauksen suunnittelu

Kuvausaika n . 1 tunti

Vähintään 20 kuvaa nettigalleriana toimitettuna

Hinta 340€

3-4.jpg

MEIDÄN RAKKAUS

PARIKUVAUS

 

Parikuvauksessa haluan kertoa kuvien välityksellä teidän uniikin rakkaus- tai ystävyystarinanne. Voimme viettää päivän teille tärkeässä paikassa ja ikuistaa sen, mitä toisianne kohtaan tunnette. Kuvissa ei tarvita sanoja – pelkkä läsnäolo, katse tai kosketus riittää. 

Parikuvaukseen voitte tulla juuri te kaksi - ystävää, perheenjäsentä, pariskunta tai vaikka sinä ja lemmikkisi.

Sovitaan yhdessä paikka mihin menemme kuvaamaan. Se voi olla teille tärkeä ja rakas lokaatio tai seikkailu täysin uuteen paikkaan, jossa ette ole aiemmin käyneet. 

Tässäkin kuvauksessa kuvaan vuorovaikutustanne dokumentaarisella tyylillä ja kerron tarinan teidän yhteisestä hetkestä.

Kuvauksen suunnittelu

Kuvausaika n. 1 tunti

Vahintään 20 kuvaa nettigalleriana toimitettuna

Hinta 340€

27.jpg

ME ODOTAMME SINUA

ODOTUSAJANKUVAUS

 

Odotusajankuvauksessa taltioidaan ihmeellinen, herkkä ja koskettava hetki ennen uuden perheenjäsenen syntymää. Jokainen odotusaika on erilainen, mutta arvokas ikuistaa. 

Voit tulla kuvaukseen yksin tai yhdessä puolisosi kanssa. Puolison ollessa mukana otamme kuitenkin kuvia myös sinusta, odottava äiti, yksinäsi kauniin vatsasi kanssa.

Voin ehdottaa teille kuvauslokaatiota tai kuulen mielelläni, jos teillä on ehdottaa paikkaa missä haluaisitte kuvia otettavan.

Kuvauksen suunnittelu

Kuvausaika n. 1 tunti

Vähintään 20 kuvaa nettigalleriana toimitettuna

Hinta 340€

61.jpg

SINUN PÄIVÄSI

JUHLAKUVAUS

 

Tämä kuvaus on tarkoitettu sinun erityiselle päivällesi. Oli kyseessä sitten ylioppilas- tai rippijuhlat, valmistujaiset tai syntymäpäivät – haluan olla ikuistamassa juhlasi ainutlaatuisiksi kuviksi, joihin on ihana palata vielä vuosienkin päästä.

Tehdään sinun päiväsi kuvauksesta juuri sellainen kuin haluat. Voimme ottaa sinusta potretteja yksinäsi tai otamme mukaan perhettä, sukulaisia ja ystäviä. 

Jos olet pitämässä juhlat, tulen mielelläni kuvaamaan myös juhliesi kulkua ja ikuistan juhlien hetket ja tunnelman sinulle ikimuistoisiksi kuviksi.

Kuvasaika ja luovutettavien kuvien määrä riippuu sopimastamme paketista.

Hinta alkaen 290€

Hinta määräytyy edellämainittujen mukaan, joten otathan yhteyttä ja sovitaan sinulle sopiva paketti.

untitled-35.jpg

SINUN HETKESI

SINÄKUVAUS

 

Kuvaus joka on juuri sinulle - vain ja ainoastaan sinulle. Sinun hetkesi -kuvaus on juuri sellainen kuin haluat sen olla. Minä haluan antaa sinulle upean kokemuksen kameran edessä ja kuvat, joista näkyy läpi juuri sinä ja sinun tarinasi. 

Vietetään yhdessä rauhallinen hetki, jonka aikana pääset olemaan rennosti oma itsesi kameran edessä. Oletko innokas joogaaja? Onko vesi elementtisi? Haluatko ikuistaa naiseutesi kuviin? Mahdollisuudet ovat loputtomia ja haluankin, että kuvaus on sinun näköisesi ja toiveidesi kaltainen. Tämä kuvaus voi olla myös perinteisempi boudoir- tai huomenlahjakuvaus.

Tämän kuvauksen tarkoitus on ikuistaa juuri sinun upeutesi. Anna itsellesi lahja nähdä itsesi kamerani läpi.

Kuvauksen suunnittelu

Kuvausaika n. 1 tunti

Vähintään 8 kuvaa nettigalleriana toimitettuna

Hinta alkaen 290€

12.jpg
bottom of page